Lisa

>
Ik ben dus Lisa, het 16-jarige meisje achter deze blog. Ik woon al sinds mijn geboorte in dezelfde plaats in Nederland. Ik hou erg veel van lezen, fotograferen en schrijven. Bloggen is de perfecte manier om deze dingen te combineren en is daarom ook mijn grootste hobby! Verder vind ik het leuk om dingen met vriendinnen te doen en ga ik nooit de deur uit zonder mijn telefoon en vaseline. Je zult mij niet zonder bril zien: al sinds mijn vierde heb ik er eentje en ik kan ├ęcht niet zonder. 

Muziek
Qua muziek vind ik heel veel leuk. Ik luister naar een mix van pop, roch en indie, maar ik ontdek heel vaak nieuwe artiesten en bands (waar ik vervolgens helemaal obsessed mee raak). Ik ben groot fan van:
Florence & The Machine - OneRepublic - The Maccabees - Bon Iver - Mumford & Sons - The Black Keys - Foals - The Kooks - The Wombats - Ellie Goulding

Boeken
Ik lees het liefst Engelse romans. Deze probeer ik ook daadwerkelijk in het Engels te lezen: het origineel is naar mijn mening beter dan de vertaling! Een aantal van mijn favoriete boeken zijn:
The Hunger Games & Catching Fire - Suzanne Collins / The Help - Kathryn Stockett / The Kite Runner & A Thousand Splendid Suns - Khaled Hosseini / Extremely Loud & Incredibly Close - Jonathan Safran Foer / De Pretty Little Liars serie - Sara Shepard / The Book Thief - Markus Zusak

School
Op dit moment zit ik in de vijfde klas van het tweetalig VWO. Ik doe het profiel economie en maatschappij met geschiedenis, economie, wiskunde A, Frans aardrijkskunde en informatica. Omdat ik TTO doe, ben ik ook bezig met het IB-programma. Later ga ik hoogstwaarschijnlijk iets met Nederlandse of Engelse taal studeren, maar ik weet nog niet wat. Wat ik later wil worden weet ik dus al helemaal niet, maar gelukkig heb ik nog even de tijd om dat te beslissen!


Ik en mijn blog
In groep zeven heb ik bij Technika 10 een cursus website bouwen gevolgd. Ik heb toen een tijdje een HTML site gehad, maar al dat coderen kostte me veel te veel tijd. Ik heb toen heel veel sites met Webs gemaakt. Een tijd daarna ontdekte ik blogs via Girlscene. Via de comments op die blogs ontdekte ik er steeds meer. Nog steeds besteed ik elke dag tijd aan het lezen van een hoop andere blogs. 


Na een tijdje begon het toch wel te kriebelen om zelf een blog te starten. Ik ben begonnen op Web-Log, maar dat vond ik helemaal niet fijn werken. Bovendien wist ik nou niet zo goed hoe ik het aan moest pakken. Een paar maanden later kreeg ik weer meer inspiratie dus ik begon en nieuwe blog, die ik verder nooit openbaar heb gemaakt. 


Omdat ik niet tevreden was met de vorige blog, begon ik deze! Ik zou hem omschrijven als een persoonlijke blog, maar echt een thema heeft het niet. Inmiddels heb ik deze blog al ruim tweejaar en ik ben voorlopig niet van plan om te stoppen met bloggen! Ik heb niet echt plannen voor de toekomst, al zou ik graag dagelijks willen updaten. Op dit moment heb ik daar helaas niet genoeg tijd voor... 


Dit was dus mijn hele lange stuk over mij en mijn blog. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen! Als je nog vragen hebt, mag je me gerust mailen (lisaxloves@live.nl). Je kunt me natuurlijk ook dingen vragen op Twitter!