Project 365: week 9

Week 9 is alweer een hele tijd geleden, dus eigenlijk weet ik niet meer precies wat voor week het toen was! Ik weet alleen dat het weekend heel druk en leuk was, maar dat ik zondag helemaal uitgeteld was. Goed, laten we maar snel verder gaan naar de foto’s!
DSC_0128
Maandag 25 februari - Candy Crush – stiekem waren (zijn) we met ongeveer heel VWO 5 verslaafd aan Candy Crush. Heel ernstig, ik weet het! Toen ik deze foto maakte waren op zowel mijn computer als mijn tablet als mijn telefoon, mijn levens op. Oeps!

DSC_0129
Dinsdag 26 februari – Wiskunde – Het was tijd voor wiskunde. Normaal vind ik wiskunde niet verschrikkelijk, maar van dit hoofdstuk raak ik echt gefrustreerd. Het zijn duizend algebraïsche dingen door elkaar, en het enige wat ik begrijp is het opstellen van een grafiek en het beredeneren of een grafiek stijgend of dalend is. Die andere negenhonderdachtennegentig dingen… laten we het daar maar niet over hebben.
foto 3
Woensdag 27 februari – *Canta – Freek mocht één van de Canta’s van *Bliep verzorgen en dat betekende dus dat alle jongens in het tussenuur rondjes gingen rijden. Ik heb helaas de kans niet gehad, maar hier zie je Freek in zijn Canta. Toen ik zei dat dit op mijn blog zou komen, wilden Tijs en Jason er ook wel even bij. PS: als je weet op welke school ik zit, zeg dan alsjeblieft niets in de comments. Voor mijn privacy, weet je wel. Thanks!
DSC_0134
Donderdag 28 februari – ballerina’s – Typisch Lisa in haar stressperiode: vlak voor het gala nog schoenen moeten kopen. Voor volgend jaar ga ik nog wel leren om op hakken te lopen, maar dit jaar hield ik het maar lekker bij ballerina’s! Stiekem hield ik het hier al nauwelijks op vol, dat ze dit schoenen noemen…

Vrijdag 1 maart – Gala – Tsja… dit heeft niet veel commentaar nodig denk ik. Mijn klasgenootjes zijn lief, hopelijk vinden ze me na het posten van deze foto ook nog lief. Grapje, het was leuk!

Zaterdag 2 maart – Utrecht – vandaag was er weer een bloggersmeet, in Utrecht deze keer! Ik heb er verder niets over geschreven, maar zoals gewoonlijk was het weer heel gezellig. (Credits to Gerianne voor haar camera, to Soesja voor het op het knopje drukken en to Josephine voor de edit (ten minste, ik denk dat ze hem bewerkt heeft)). Let trouwens niet op mijn schoenen, dit was het enige paar waar ik na gala nog op kon lopen en ze zijn zo oud dat ik de flappen niet meer recht krijg, haha.
PhotoInformation
Zondag 3 maart – Ik had het eigenlijk veel te druk, en daarom heb ik op die dag van 9:15 tot 22:15 bijna nonstop huiswerk gemaakt. En er is iets heel ergs gebeurd: mijn mobiel ging kapot. Of nou ja, het unlockknopje. Normaal uploaden mijn foto’s altijd automatisch naar Dropbox, maar daar had hij de laatste dagen even geen zin in. Ik weet dus zeker dat ik elke dag een foto heb gemaakt, maar ik heb ze gewoon niet meer. Op gegeven moment is mijn telefoon dus uitgevallen en toen moest hij wel naar de reparatie, waar natuurlijk alles is teruggezet naar fabrieksinstellingen. Het is natuurlijk heel erg zonde dat ik al mijn mobielfoto’s van 24 februari tot 2begin maart kwijt ben, maar het is niet anders. Van een aantal foto’s heb ik gelukkig wél de instagram-edit, en daarom krijgen jullie een bonus van 2 maart! Toen ik uit de trein stapte op centraal, kwam ik Maarten tegen. Hij kwam uit Amsterdam en wachtte ook op de trein naar ons eindpunt. Het laatste stukje hebben we dus gezellig samen gereisd!

4 opmerkingen:

 1. Leuke foto's! Doe van je gala ziet er gezellig uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen. Die bloggersmeeting zal vast heel gezellig zijn geweest! Ik volg je nu x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuke foto's! :D Candy Crush is zo verslavend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Ik ken Candy Crush niet eens, ik ga het denk ik een keer spelen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen