Wishlist #1

Vandaag een artikel van mijn oude blog. Die blog werd trouwens nooit bekeken, maar dat maakt niet uit.

Een korte toevoeging: Ik heb gewoon wat plaatjes van Polyvore erin geplakt. Bij die shirtjes en basics hoef ik dus niet perse deze, maar gewoon vrolijke shirtjes. Ik pas die niet eens, ik heb nog een kindermaat. Alleen die Ray-Ban wil ik wel graag, ookal krijg ik die noooit. En hij is onbetaalbaar omdat ik een cylinderafwijking heb, en dan moeten er dus aparte glazen in.
Bij die nagellakjes: Ik wil gewoon een paar felle kleurtjes en niet perse Essie of O.P.I. Die zijn veel te duur maar die kleuren zijn heel mooi. Ik wil wat goedkopers zoals China Glaze of gewoon Catrice.
En Birkenstocks: Ik vind ze ook niet mooi. Maar ze lopen heerlijk en ik kan niet op teenslippers lopen (behalve kleine stukjes). Ik hoef ook niet die kleur maar ze hadden geen ander goed plaatje.
En als laatste nog de Blackberry: ik zat te twijfelen tussen een Nokia n97 mini en deze. Maar ik wil toch liever de Nokia want ik kan nu niet meer zonder touchscreen. Eerst maar eens zorgen dat mijn goede oude slome Cookie kapot gaat!xxx Lisa