Mijn gezichtsverzorgingsproducten

In dit artikel laat ik mijn gezichtsverzorgingsproducten (wát een woord) zien. Ik heb niet heel veel zalfjes, tonics en dergelijke (ik heb niet eens een nachtcrème, oeps!) maar het is toch wel leuk om te laten zien.

Mijn foto's zijn een beetje scheef, oeps! Ik ben niet zo goed in fotograferen, wel in bewerken maar dat heb ik bij deze foto's niet gedaan (dan zie je de producten niet goed). Ik ga in september op een korte cursus fotografie. Maar dit was ook een beetje luiheid, ik had een statief kunnen pakken. Dus de foto's worden hopelijk beter! En bij de eerste foto staat lisaloves, toen ging ik een .tk domein aanmaken dus op de andere foto's staat wel lisaloves.tk. Ik ben nog een beetje een blogn00b.


Het zijn er eigenlijk vier, want de Vaseline telt niet echt mee. Maar toch zette ik hem erbij, omdat ik wel dagelijks Vaseline gebruik.


Allereerst mijn 2 producten van Medex, het merk van mijn moeders (en een keer in de 3 maanden mijn) schoonheidsspecialiste. Er is dus een grote kans dat jullie dit merk niet kennen. De producten zijn best duur, maar dat vind mijn moeder niet zo erg. Het zijn de Purus Lotion, mijn reinigingslotion (echt voor een school gezicht, dus niet om make-up eraf te halen)  en de Crème Humedios, mijn dagcréme. Ik krijg binnenkort nog een masker tegen acne, en als ik die heb komt er nog wel een artikel over deze 3 producten.Dan het tweede deel. Eerst mijn http://i50.tinypic.com/s6ppw5.jpg, die ik elke avond op mijn lippen, en één keer in de week op mijn wimpers doe. Ik gebruik hem heel vaak, maar er is nog niet veel uit (sinds oktober). Ik denk dat ik hem binnenkort ga vervangen, want het is heel onhygiënisch dat ik er elke keer met mijn vingers in ga en vervolgens wat van op mijn lippen smeer. Dan doe ik mijn vinger er weer in en doe ik wat op mijn wimpers! Ik ga hem dan verdelen over meerdere bakjes, want die kleine potjes zijn veel duurder en er zitten extra dingen in zodat hij beter voor je lippen is, en dat heb ik niet echt nodig.
Misschien geef ik hem ook wel aan mijn vader, kan hij er nog wat nuttigs mee doen (zoals scharnieren en computermuizen oliën, het is toch pertroleum).

Dan Nivea Visage Young Wash Off!, mijn facewash. Deze gebruik ik als mijn huid alleen maar heel erg vet is, en voordat ik ga scrubben of voordat ik een masker op doe. Het is een blauwe gel met een lekker frisse geur, en helpt goed met vet van mijn gezicht halen.

En als laatste mijn Nivea Visage Young Peel Soft! gezichtsscrub. Er zitten minuscule witte korreltjes in, en een paar grote oranje/perzikkleurige korrels in, maar die zijn niet hard of zo (kijk onderaan voor de swatch). Hij ruikt ook heel lekker! Er staat dat hij naar perzik ruikt, maar de geur vind ik best wel chemisch. Dus écht naar perzik ruikt 'ie niet. Hij scrubt ook goed geloof ik:P. Ik heb eigenlijk niks gehad om ermee te vergelijken, maar ik gebruik hem twee keer per week, en mijn huid is best goed zacht!