Shoplog 25/06

Vandaag (als je dit leest dus gisteren) ben ik naar de stad geweest om Birkenstocks te kopen. Die heb ik gekocht, maar omdat ik op een paar blogs had gelezen over de sale bij The Body Shop moest ik daar ook nog even naartoe!

Ik heb mijn Birkenstocks gekocht bij Amigo, omdat de verkopers daar heel aardig zijn en goed advies geven. Ik heb maat 38, dus bij Birkenstocks maat 37. Ze waren een klein beetje aan de grote kant, maar 36 was te klein en zo erg te groot waren ze niet. Er was een klein beetje korting, dus ze waren €39,95.

birkenstock1

Ik heb ook nog gekeken voor kleding, maar helaas kon ik niks vinden. Dus: Op naar de Body Shop (ik moet dichter worden:P)! Daar heb ik een Puff spons gekocht, een Peach Douchegel (ja, die wilde ik graag!) en een papaya lipbutter. Ik wilde dus een Sweet Lemon lipbutter (ik had in mijn wishlist per ongeluk body butter gezet), maar die was 7 euro en de Papaya lipbutter was in de aanbieding voor 2 euro. Ik heb deze gekocht voor op vakantie, want Vaseline smelt vreselijk snel en ik moet wel mijn lippen verzorgen!

shoplog

De puff spons heb ik omdat ik dat veel handiger vind met douchegel. Ik had alleen nog geen goede, die van de Etos kreeg ik altijd voor mijn verjaardag toen ik jonger was, maar die zijn niet zo goed. Deze zag er een stuk beter uit, en hij was maar 1 euro! De perzik douchegel (daar is de puff spons dus ook handig voor) ruikt heerlijk en kostte 5 euro (niet in de sale).

Als laatste heb ik ook nog een lakje van Essence gekocht. van Colour & Go. Hij heet 17 Pool Party en kostte €1,29. Ik schrijf er nog wel een artikel over, maar ik heb hem gekocht voor vandaag. Mijn vader was gisteren jarig, en vandaag vieren we mijn vader & ik) onze verjaardag voor familie. Ik doe dan een blauw jurkje aan, dus deze past er mooi bij!

purusmasker1

En mijn masker is eindelijk binnen! De schoonheidsspecialiste zou bellen als ‘ie er was, maar dat had ze niet meer gedaan. Gelukkig ging mijn moeder er vandaag heen, en hij is er! Als ik hem een paar keer gebruikt heb zal ik er een artikel over schrijven.

Dit was mijn shoplog, ik was eigenlijk aan het sparen, maar anders had ik deze spulletjes (van TBS dan) toch wel gekocht. En dan niet in de sale. De Birkenstocks heeft mijn moeder betaald, dus ik ben uiteindelijk €9,29 kwijt!

xxx Lisa