Gewonnen @ Lushiousbeauty

Een tijdje geleden heb ik (voor de eerste keer!) een winactie gewonnen op Lushiousbeauty.nl! Ik won drie dingetjes uit de Baked to Last collectie van The Body Shop. Ik mocht zelf een blush, bronzer en oogschaduw kiezen. De oogschaduw was echt een gokje, ik heb gewoon een kleur genomen die ik niet zo snel zou kopen in de winkel.

Ik dacht dat alles wel in een bubbeltjes enveloppe zou zitten, maar toen ik vrijdag uit school kwam stond er een klein doosje op het gangkastje! Blij maakte ik mijn pakketje open, en behalve de spulletjes die ik ook echt had gewonnen zat erin:

  • Een kaartje van TBS
  • Een exclusieve uitnodiging voor een make-over (:P)
  • Een staaltje Love Etc. parfum 
  • Een vitamine E moisturise serum (sample)
  • Een Nutriganigs dagcrème sample ('First signs of ageing' staat erop, die ga ik niet gebruiken denk ik)
  • Spa Wisdom Morocco Body Soufflé (Sample) 

Ik ga geen echte review schrijven, want ik ben niet echt een bronzer- of blushexpert. Ik heb gewoon 3 collages gemaakt. De swatches zijn eigenlijk nutteloos. Ik heb meerdere laagjes aangebracht omdat ik dacht dat mijn camera de kleuren dan wel zou pakken, maar helaas! 

De bronzer is wel een beetje glitterig, al zie je dat niet op de foto's. Ik moet nog even oefenen, want straks zie ik eruit als een discobol! Deze swatch is trouwens gemaakt op de binnenkant van mijn pols, en daar is mijn huid heel erg licht. De bronzer maakt mijn huid toch wel iets bruiner.De oogschaduwduo's kosten 13 euro, de blushes 15 euro en de bronzers 16 euro. Ik kan je niet zeggen of ik de producten wel het geld waard vind, omdat ik niet zo'n expert ben. Ik ben heel blij met de spulletjes en ze zijn ook fijn, maar 16 euro is natuurlijk veel geld!Vertrouw vooral NIET op mijn swatches, ga gewoon naar TBS om de producten in real life te bekijken! 

xxx Lisa