Cupcakes

cupcakessss  Van lezen is deze vakantie nog niet veel gekomen, maar ik heb wel een paar aantal keren in de keuken gestaan deze vakantie! Maandag heb ik avondeten gekookt, woensdag pizza’s gemaakt en donderdag lekkere cupcakes gebakken. Van dat laatste krijgen ga ik jullie vandaag foto’s laten zien!

We hebben ze gemaakt volgens dit recept van Cherryfizz, maar we hebben een paar dingentjes in de ingredi├źnten veranderd. In plaats van bloem en bakpoeder hebben we cakemeel gebruikt (gewoon te koop bij de supermarkt) en we hebben kristalsuiker vervangen door rietsuiker. Omdat we geen idee hadden wat vanille extract was, gebruikten we gewoon een zakje vanillesuiker
P1140434 Verder hebben we gewoon haar recept gevolgd. Daarna hebben we nog een poging gedaan tot versieren, wat niet helemaal goed ging. Het glazuur (gemaakt van een beetje limonadesiroop en veel poedersuiker) droop een beetje van de cakejes af en veel versiering was er niet. Ik ga deze cupcakes zelf nog een keertje maken, en dan met rolfondant in plaats van glazuur.
P1140437 P1140430P1140447
Wat heb jij als laatst gebakken?