Ik wil hier weg

>

Al bijna vier weken heb ik geen les meer en mijn vakantie is twee weken geleden officieel begonnen. Het grootste deel van mijn vriendinnen zit nu lekker in een warm land terwijl ik hier de afgelopen dagen gek werd van de regen en kou. Zondag is het eindelijk zo ver: dan gaan we weg! Ik kan echt niet meer wachten. Al sinds woensdag ben ik bezig met spulletjes bij elkaar pakken en voorbereidingen doen.

P1180698

Laatste aankoopjes voor de vakantie: dagcrème van de schoonheidsspecialist, schetsboekje (normaal teken ik nooit maar op vakantie wel), puzzelboekje, Catrice Allround mascara, Dove Go Fresh deodorant, Langer Fris shampoo.

P1180705

P1180710

En mijn nieuwe iPod! Van mijn ouders moest ik nog een paar jaar wachten met een nieuwe camera (wat ik best begrijp) dus ben ik toch maar voor een nieuwe iPod gegaan. Ik kon ook eigenlijk niet meer zonder… Dit is de iPod Nano 6G en hij is heel klein maar de besturing is best fijn!

Op dit moment ben ik bezig met het voorbereiden van wat blogposts vooruitschrijven en langzamerhand mag ik ook mijn koffer gaan inpakken, yay!