My all-time beauty favourites

P1190474
De meeste blogs in mijn Bloglovin lijst zijn beautyblogs, of gaan in elk geval voor een deel over beauty. Zelfs zou ik nooit een beautyblogger kunnen worden. Het kost me veel te veel tijd om een artikel over dit onderwerp te schrijven en zo belangrijk vind ik het nou ook weer niet. Toch vind ik het af en toe wel leuk om er iets over te schrijven, dus bij deze! Ik heb een aantal producten die ik gewoon met veel plezier gebruik en blijf gebruiken. Als ik een product heel fijn vind hoef ik er ook geen vervanging voor. Hierdoor heb ik ook geen grote stash en blijven bepaalde producten favoriet!

P1190478
Dove Go Fresh deodorant
Ik vind deo heel snel niet lekker of te sterk ruiken. Ze zijn zo snel te zoet en sommige werken voor geen meter! Die van Dove vind ik wel heel fijn en die van de Go Fresh lijn ruiken ook nog eens lekker fris! Ik vind ze alle drie lekker maar op dit moment gebruik ik de gele.

Batiste droogshampoo
Ik heb heel veel haar en het is altijd een heel gedoe om het te wassen en weer uit de klit  te halen. Als ik ‘s ochtends weinig tijd heb en mijn haar een beetje vettig begint te worden is dit dus heel handig! Ik vind het heel fijn dat het een beetje nattig is waardoor ik het makkelijk door mijn haar kan verdelen.

The Body Shop douchegels
Hier heb ik er drie van en ik heb de Jolly Orange variant op de foto gezet, maar ik vind ze alle drie even fijn! De geuren zijn heerlijk en niet te sterk, de flessen zijn gewoon handig zonder teveel poespas. Ik raad je trouwens aan om de Nederlandse Facebookpagina te liken, omdat er nog wel eens acties zijn waarbij je een gratis douchegel kunt ophalen. Zo heb ik er twee gratis kunnen krijgen!


P1190484
The Body Shop Love Etc. eau de parfum
En nog iets van The Body Shop! Ik ben gewoon een groot fan van deze winkel, iets wat degenen die mijn blog al langer volgens vast wel eens is opgevallen. Dit is een heerlijke parfumgeur, niet te zoet en niet te fris (deodorant heb ik liever wat frisser en parfum iets zoeter, maar niet té) en hij blijft ook best lang hangen.

Lush Lemony Flutter
Dit product heb ik nog niet zo lang maar het werkt zo goed en ruikt zo lekker dat het nu al tot mijn favorieten behoort! Dit potje staat op mijn bureau zodat ik eraan denk om het te gebruiken. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat er zoveel inzit dat ik het nooit voor oktober 2012 op ga krijgen!

Herôme glasvijl
Deze vijl heb ik sinds Sinterklaas vorig jaar en ik vind het zo veel fijner werken dan een punt- of kartonnen vijl! Hij voelt veel steviger en vijlt mijn nagels ook mooier af.

En dit waren ze alweer! Natuurlijk heb ik ook nog mijn huidverzorging maar die zijn van de schoonheidsspecialiste en daarom denk ik niet zo interessant om te laten zien.

Heb jij ook producten die favoriet blijven of verschilt het elke maand?