11 Vragen

Ik heb van Laura de 11 vragen-tag gekregen! Ik heb al een tijdje geen tag meer gedaan en ik vond dit wel een leuke!

De regels:
 • Plaats de regels van de tag op je site
 • Iedereen die wordt getagd moet 11 dingen over zichzelf vertellen.
 • Antwoordt de 11 vragen die degene die je heeft getagged heeft gemaakt en bedenk 11 nieuwe vragen voor degene die jij gaat taggen.
 • Je MOET de tag doorgeven aan 11 anderen
 • Ga naar hun pagina en laat ze weten dat ze zijn getagged.
 • Je mag niemand taggen die deze tag al heeft gekregen.
 • Geen trucjes bij het taggen! Je MOET echt 11 mensen taggen en dus geen klets zoals 'ik tag iedereen die dit leest' of 'Ik tag iedereen die deze tag over wil nemen' 
Ja, dit wordt heel lastig. Bijna iedereen heeft hem al gekregen dus ik ga nooit tot de 11 komen. Maar goed, we gaan het proberen!

coello:

Autumn tree (by laurrennl)

11 Weetjes over mij:

 1. Ik ben een taalnazi. Elke spellingsfout en spatiefout valt me op. Ik vind het feit dat ik elke fout zie nog frustrerender dan de fouten zelf (snap je 'm nog?). Nederlands is gewoon een hele moeilijke taal en ik maak zelf ook wel eens fouten dus het slaat eigenlijk nergens op.
 2. Ik kan er niet tegen als er iets in mijn mailbox zit. Mijn inboxen zijn gesorteerd in mapjes en de mappen 'ongewenst' en 'verwijderd' moeten ook leeg zijn.
 3. Ik kan mijn bureau drie keer per dag opruimen maar het blijft een rotzooitje.
 4. Als ik mijn bril opdoe voordat ik me helemaal klaargemaakt heb voor school, raak ik hem sowieso kwijt. 
 5. Ik ben kampioen verjaardagen onthouden. Als iemand zijn verjaardag aan mij vertelt, vergeet ik hem niet meer. 
 6. Ook mijn rooster leer ik heel snel uit mijn hoofd, met als gevolg dat mensen vaak aan mij vragen in welk lokaal we nou les hebben. 
 7. Ik heb een hekel aan mijn handschrift. Het is gewoon zo onregelmatig en onduidelijk en de letters staan veel te dicht bij elkaar. Veranderen lukt alleen niet.
 8. Ik ben bang om iets te vergeten. Niet alleen spullen, maar ook afspraken en dingen die ik moet inleveren. Als het gebeurt schiet ik helemaal in de stress en kan ik voor een uur nergens anders meer aan denken.
 9. Ik heb een hekel aan Comic Sans MS. Vooral omdat er nog steeds leraren zijn die het in hun werkbladen en powerpoints gebruiken. In het rood en blauw, gatver.
 10. Ik luister naar Justin Bieber en Demi Lovato. Verder luister ik wel naar wat 'betere' muziek maar ik vind het gewoon leuk. Heel veel mensen verklaren me echt voor gek, maar dat maakt me echt niets uit!
 11. Ik heb altijd moeite met kleren vinden. Ik zie altijd mensen met leuke dingen maar het is er nooit in mijn maat/kleur of het past gewoon niet bij mijn figuur. Ik ben heel dun en ik heb een kort bovenlichaam met hele lange benen, heel frustrerend.

by nyos

11 Vragen van Laura:

Wat is je eerste herinnering?
Er wordt gezegd dat je voor je vierde geen herinneringen kan hebben, maar mijn eerste herinneringen zijn van de vakantie naar Zwitserland, toen ik 10 was. Het zijn heel veel kleine herinneringen die samen wel een goed beeld van de vakantie vormen. 
Waar wacht je het perfecte moment nog voor af?
Om te gaan hardlopen. Mijn conditie is ronduit bagger en ik sport niet. Je krijgt mij de sportschool niet in dus dan blijft hardlopen de beste optie. Ik zit alleen vol met smoesjes waarom ik het niet zou doen... Dus nu zit ik te wachten tot het weer iets warmer wordt, haha, 
Hoe beschrijf je de band met je moeder?
Ik kan goed opschieten met mijn moeder. We zijn alleen heel verschillend, qua karakter lijk ik veel meer op mijn vader. Daarom snappen we elkaar niet altijd en dat is soms wel een beetje vervelend.
Welke tijd uit de geschiedenis vind je het leukst?
De rassenscheiding in Amerika en de apartheid vind ik heel interessant maar helaas hebben we daar niet veel mee gedaan met geschiedenis...
Stel, je mocht maar een website op internet een maand lang bezoeken. Welke zou dat zijn?
Twitter. Twaalf dagen zonder Twitter is makkelijk, maar een maand? Met Twitter krijg ik ook snel nieuws binnen en het is de makkelijkste manier om mensen iets te vragen. Als Magister het niet doet (Ik tel Magister niet mee want dat is mijn schoolagenda en daar kan ik écht niet zonder) weet ik zo toch nog binnen een minuut wat het huiswerk is en Twitter is leuk!
Als je op de fiets zit, waar denk je dan meestal aan?
Meestal aan wat ik nog moet doen, of wat ik ga doen als ik thuiskom, of wat voor les ik als eerste heb... Ik zit nooit zo lang op de fiets (gelukkig) dus heb ik ook geen tijd om uitgebreid te gaan filosoferen, haha.
Wat maakt jou uniek?
Ik ben heel geduldig en wordt bijna nooit boos op iemand. Dat is niet altijd even handig voor mezelf maar aan de andere kant ook wel weer fijn, zeker voor mijn omgeving!
Wat vind jij een ergelijke eigenschap?
In het algemeen vind ik het heel vervelend als mensen geen inlevingsvermogen hebben. Misschien omdat ik het zelf iets te veel heb, maar sommige mensen kunnen zich gewoon niet voorstellen dat een opmerking hard over kan komen. 
Welke stad zou je graag willen bezoeken?
Op nummer een staat toch echt, suprise surprise, New York! Ik hou van hele stederige steden met veel hoge gebouwen en zo, en ik hou van Amerika. Verder zou ik nog wel naar Sint Petersburg, Stockholm, Barcelona, Rio de Janeiro en een grote Aziatische stad willen. Over die laatste twee kan ik lang blijven dromen denk ik. 
Wat zou je nog een keer willen overdoen?
Hier hoef ik geen seconde over na te denken: mijn vakantie naar Amerika in 2010! Ik vind het zo'n geweldig land en ik heb daar nog lang niet alles gezien. 
Hoe beschrijf je je leven in één woord?
Wat een rotvraag, haha. Mijn leven is onregelmatig. De ene keer ben ik heel vrolijk en zit ik vol met inspiratie en dan voel ik me weer een paar weken bleh. De ene keer ben ik veel bezig en is het superdruk met school en dan heb ik weer een week niks te doen. 


11 vragen van mij:

 1. Welke activiteit/sport zou je ooit nog eens willen proberen?
 2. Wat verzamel je?
 3. Welk liedje kun je van begin tot eind meezingen?
 4. Wat is het mooiste boek dat je ooit gelezen hebt?
 5. Welk klusje vind je stiekem heel leuk om te doen?
 6. Wat is het raarste dat je ooit hebt gegeten?
 7. Welke vijf dingen neem je (bijna) overal mee naartoe?
 8. Als je een cadeaukaart van 1000 euro won van een winkel naar keuze, welke winkel zou je dan kiezen?
 9. Wat ligt er op dit moment op het bureau/de tafel waaraan je nu deze tag aan het doen bent?
 10. Wat is je favoriete theesmaak? 
 11. Als je morgen op het vliegtuig kon stappen en een week later weer terug moest, waar zou je dan heengaan? 
11 mensen die ik tag:
Tsja, als je een beetje kunt tellen zie je wel dat dit er geen elf zijn. Dit is tegen de regels maar ik kon echt niemand meer vinden die deze tag nog niet gedaan/gekregen heeft. En als je hem toch al wel gekregen hebt, sorry!