Win 2 Catrice Million Styles topcoats!

DSC_0514DSC_0535
Ja, mijn allereerste giveaway! Eigenlijk heb ik niet echt iets te vieren (alhoewel, nog eentje tot de vijftig followers op Bloglovin') maar ik wilde mijn bezoekers gewoon even bedanken. Ik weet dat ik nogal onregelmatig en weinig update maar ik blijf nieuwe bezoekers en meer reacties krijgen! Daar ben ik natuurlijk heel blij mee. Hoe cliché het ook klinkt, jullie geven me echt motivatie om door te gaan met bloggen. En daarom geef ik vandaag een pakketje met twee nagellakjes uit de Million Styles collectie van Catrice weg: C05 Return of Space Cowboys en C08 Have an Ice Day.

Wat moet je doen?

  • Laat een reactie achter onder een geldig e-mailadres waarin je duidelijk vermeldt dat je meedoet
  • Zorg dat je toestemming hebt van je ouders om mee te doen (tenzij je 18 jaar of ouder bent natuurlijk!)
  • Doe alsjeblieft alleen mee als je de prijs echt leuk vindt, en niet alleen om het winnen!
  • Verder zou ik het leuk vinden als jullie me volgden op Bloglovin', GFC en/of Twitter, maar dit is niet verplicht en je kunt er ook geen extra entry's mee winnen. Dit vind ik namelijk niet eerlijk tegenover de mensen die geen gebruik maken van deze websites.
Je hoeft dus helemaal niet veel te doen! Je kunt meedoen tot dinsdag 10 april, 22:00, zodat ik diezelfde avond nog een willekeurige winnares kan trekken. Als het goed is kan ik het pakketje dan nog op de bus doen voor ik naar Polen ga. Veel succes!