Lisa Loves bestaat 2,5 jaar!


Toen ik op een grauwe dinsdagmiddag in april een account aanmaakte voor deze blog, had ik nooit verwacht dat ik dit zo lang zou volhouden, laat staan dat ik vaste bezoekers en volgers zou krijgen. Maar het is me toch gelukt! 1 mei 2010 zette ik mijn eerste post online, en nu 2,5 jaar later, schrijf ik mijn 286de artikel. 

Ik ben blij dat ik gewoon heb doorgezet, ook al zette ik soms weken niets online en duurde het een tijdje voordat bezoekers bleven terugkomen, maar ik ben zo blij dat ik gewoon ben doorgegaan! Wat ik een jaar geleden zag als iets leuks voor erbij, is nu echt mijn grootste hobby geworden. Het liefst zou ik een paar uur per dag besteden aan bloggen, foto's maken en het bezoeken aan andere blogs. Helaas heb ik die tijd niet... Maar nog steeds vind ik het superleuk om te doen en word ik blij van iedere reactie die ik krijg. 

Photobucket

In de 2,5 jaar zijn er 1,167 comments geplaatst en inmiddels heb ik 81 followers op Bloglovin! Afgelopen oktober had ik de meeste bezoekers tot nu toe: 1415. Volgens blogger (die niet zo goed te vertrouwen is, maar toch) zijn er in die 2,5 jaar 27.623 pagina's bezocht. Ik denk dat het grootste deel van mijn nieuwe volgers op mijn blog is gekomen door de artikelen over de meet. Sinds de dag na de meet is het van 58 naar 81 gegroeid. Echt superleuk dat jullie allemaal zijn blijven hangen!  Maar daarvoor al werden mijn bezoekersaantallen stabieler, ook als er een dagje (of twee, of drie...) niets online stond. Elke dag weer bekijk ik mijn statistieken met een glimlach. Ik heb pas nog een soort van 'bedankt'-artikeltje geschreven maar ik zeg het lekker nog een keer: dankjulliewel! :D

Eén van mijn allereerste headers

Het allerleukste wat ik heb meegemaakt dankzij mijn blog, is toch wel de twee bloggersmeet! Eentje in Walbi in juli, en eentje in Amsterdam twee weken geleden. Ik vond het superleuk om al die lieve meiden te ontmoeten, en extra leuk is dat we allemaal bloggen! Ik praat er ook wel eens met vriendinnen en klasgenoten over, maar als je allebei blogt begrijp je elkaar toch beter.

Mijn toekomstplannen? Ik hoop dat ik nog een hele lange tijd zo door kan gaan. Lekker doorgaan met bloggen over alles wat ik leuk vind! De meeste blogposts zijn in de categorie persoonlijk geplaatst en ik denk toch wel dat dat zo zal blijven. Verder zullen de categorieën cooking & baking en photography ook wel verder groeien, en kriebelt het ook wel een beetje om iets meer over fashion te gaan schrijven. Verder hoop ik dat ik nog heel veel leuke bloggers mag ontmoeten! En ik mis wel wat dingen bij Blogger, dus ik ben van plan binnen een half jaar over te stappen op een eigen domein met een andere naam. 

Echt tijd voor een feestje is er helaas niet (morgen begint mijn toetsweek) maar zo vier ik het toch nog een beetje. En ik hoop dat jullie nog heel lang plezier zullen hebben aan het volgen en lezen van mijn blog!

11 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik hoop dat ik het 2,5 jaar vol houd

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat leuk! Op naar de volgende 2,5 zoals dat altijd zo lekker typisch wordt gezegd! haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk dat je blog al zo lang bestaat. Ik heb je blog over laatst ontdekt en hij is echt leuk om te lezen!
  Hopelijk hou ik het ook zo lang vol, zelf ben ik nog niet lang aan het bloggen maar ik vind het tot nu toe geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeee wat leeeuk!! gefeliciteeeeerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te lezen! Gefeliciteerd :). Ken je blog ook pas net ;). Succes ook met je toetsweek.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk zeg, gefeliciteerd! Super tof dat je al zo lang een blog bijhoudt :).
  Veel succes met je toetsweek! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Allereerst: gefeliciteerd! Knap dat je het al zolang volhoudt & ik wens je nog vele jaren toe haha. Dit is eigenlijk je eerste artikel dat ik lees, ben net op je blog beland dus ik ga zo even verder kijken :) Ik ben zelf pas begonnen met bloggen, hopelijk kan ik net zolang doorzetten als jij haha. Veel plezier nog met bloggen en succes met je toetsweek!

  BeantwoordenVerwijderen