Dngen die ik vaker zou moeten doen

Natuurlijk vertelde ik op 1 januari wat mijn goede voornemens voor dit jaar zijn, maar natuurlijk zijn er nog duizend andere dingen die ik graag zou willen doen. Dit zijn er zes van. Ze hebben allemaal mijn goede voornemens niet gehaald omdat ik die lijst klein wilde houden, en ze ook weer niet zó belangrijk zijn. Toch wil ik ze in mijn dagelijkse/wekelijkse routine krijgen, gewoon omdat het goede dingen voor mezelf zijn. En beter voor mezelf zorgen, dat stond dan weer wel tussen mijn goede voornemens!Thee drinken
We hebben een kraantje waar je supermakkelijk kokend water uit kunt halen, en nóg ben ik te lui om thee te drinken. Stom, want ik vind thee lekker en het is gezond (ik doe geen suiker in mijn thee). Ik heb de afgelopen maand heel veel thee gekregen en gekocht, dus nu moet ik het opdrinken ook!

Reacties achterlaten op andere blogs
Soms laat ik weken geen reacties achter op andere blogs. Ik lees heel veel blogs, maar ik laat bijna nooit een reactie achter. Oké, soms heb ik eigenlijk geen tijd om door mijn bloglovin' te gaan en lees ik alles even snel op mijn tablet. Maar als ik wel tijd heb en binnen drie seconden niets zinnigs kan verzinnen om te zeggen (leuk artikel! vind ik ook zo stom) klik ik gewoon op volgende. En dat terwijl er niets leukers is dan een lieve reactie krijgen!


Boeken lezen
Ik was zo goed bezig! Een paar keer per week maakte ik wat tijd vrij om een boek te lezen. Sinds ik een boek achterliep voor Nederlands, waar ik gewoon niet doorheen kwam, ben ik helemaal gestopt. En nu kan ik er gewoon geen rust voor vinden, zelfs voor het boek dat we voor Engels moeten lezen niet. Ik vind lezen echt heel leuk en ontspannend, maar toch kom ik er niet aan toe. Stom Lisa, stom!

Mijn huid verzorgen
Mijn gezicht maak ik netjes twee keer per dag schoon, de rest van mijn lichaam schiet er vaak een beetje bij in. Vooral mijn benen zijn heel droog, en ik ben te lui om ze eens per drie weken te epileren. Ook mijn ellebogen zijn droog, vooral in de winter.Maar OOIT kan ik dit volhouden, haha

Youtube-workouts doen
Ik ben altijd slecht geweest in gym en ik zal sporten nooit leuk gaan vinden, maar ik moet toch echt wat aan mijn spieren (en mijn conditie) doen. Daarom doe ik af en toe een paar korte workouts.. En af en toe, daar blijft het ook bij. Dit is weer zo'n typisch gevalletje van ik-kan-hier-geen-tijd-voor-maken-alleen-om-twaalf-uur-'s avonds. Terwijl dit wel belangrijk is, zeker als ik een hele dag geleerd heb ben ik gewoon aan wat lichaamsbeweging toe. En eigenlijk is er niets beters dan het moment nadat je zo'n onmogelijke oefening hebt voltooid. Gelukkig is het binnenkort toetsweek en dan heb ik altijd zeeën van tijd, maar ik wil hier echt gewoon twee keer per week een half uurtje tijd voor maken. 

Een rokje aantrekken
Ik doe nooit rokjes aan, terwijl ik het wel altijd heel leuk vind staan. En stiekem zitten panty's comfortabeler dan mijn broeken, haha. Op dit moment vind ik het gewoon te koud, maar dat is natuurlijk een stomme smoes. Gewoon dikkere maillots kopen!

Allemaal best kleine dingen die vooral gewoon leuk en haalbaar zijn! Toen ik aan deze blogpost begonnen dacht ik: zo veel leuke dingen om te doen, zo weinig tijd... dit gaat me nooit lukken! Maar nu ik hem geschreven heb, heb ik er juist zin in! Zeker omdat het kleine en haalbare dingen zijn. Zo zie je maar weer hoe fijn het is om alles op een rijtje te zetten, haha.

Wat zou jij echt vaker moeten doen?

13 opmerkingen:

 1. Ik zou denk ik vaker moeten bloggen. Alleen is het probleem dat ik dan niet weet waarover...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een kraantje waar kokend water uit komt, nooooh, super chill! Haha, die wil ik ook! Veel makkelijker dan steeds wachten op zo'n waterkoker. En wat betreft rokjes: ik draag heel vaak rokjes. Fijn zijn die dingen man. 8D. Tenminste, als je van die 'luchtige' rokjes hebt moet je hopen dat de wind alleen niet komt. Lol.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Boeken lezen moet ik ook echt vaker doen. Ik gebruik nu de website/app Goodreads waar je je gelezen boeken bij kan houden en nieuwe boeken kunt ontdekken. Super handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou ook vaker boeken moeten lezen en rokjes aan moeten trekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Boeken lezen doe ik nu ook bijna niet meer, omdat de boeken voor school voorgaan. En zelfs die stel ik dan altijd uit (stom Vienna) maar dat wil ik zeker meer gaan doen! (vooral dankzij mijn e-reader moet dat lukken, toch?)

  Youtube workouts doe ik ook altijd, maar nog láng niet vaak genoeg. Als je nog meer workouts wilt, kun je kijken op deze link: http://abouteverythingxoxo.blogspot.nl/2012/11/workouts.html
  Daar staan wel honderd leuke workouts op!

  Liefs,
  Vienna

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor de link! Daar heb ik zeker iets aan :)

   Verwijderen
 6. Ja, reacties achterlaten op blogs, dat moet ik zeker ook meer gaan doen! Ik heb precies hetzelfde probleem, maar ik weet hoe leuk het is om reacties te krijgen dus ik moet dat écht vaker gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oooh lezen moet ik ook echt meer gaan doen! heb nog allemaal boeken liggen die ik moet lezen! Ooooh en work outs doen wil ik ook echt gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. LALALA alles op retweet enzo hahahaha
  Je verwoord precies wat ik denk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke posts. Ik heb zelfs geen voornemens of zo bedacht. Maar wat ik grappig vind, is dat ik best een voorbeeld zou kunnen nemen aan de eerste vier dingen die jij beschrijft! Die zijn gewoon herkenbaar en ook wel op mij van toepassing. Een boek heb ik wel eergisteren gehaald en heb er ook net nog in gelezen. Ik zou ook meer aan huidverzorging moeten doen en eigenlijk ook nog meer reacties achterlaten. Ik merk aan mezelf dat ik heel vaak bij dezelfde mensen comments achterlaat, omdat dat de vaste blogs zijn die ik volg. Nu probeer ik het ook meer bij andere mensen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Soms is het ook lastig een reactie bij iemand achter te laten, maar wel altijd leuk. Probeer het zoveel mogelijk wel te doen omdat ik ze graag ook terug krijg hihi.
  En ik zou ook wat vaker de tijd moeten nemen om thee te drinken en niet alleen s,avonds.

  BeantwoordenVerwijderen