Een kijkje in mijn Moleskine #2


 Een tijdje geleden liet ik al wat foto's van de inhoud van mijn geliefde Moleskine zien. Jullie vonden dat erg leuk om te zien (ik kreeg er ten minste erg veel leuke reacties op!) dus hier is deel twee! Het is vakantie, dus ik heb vandaag lekker de tijd genomen om wat recepten en quotes op te schrijven. 


Mijn nieuwste tekening: m'n travel wishlist. Ik denk niet dat ik hier snel dingen van ga afvinken (behalve de eerste!!!) maar dromen kan altijd!


De pagina met de quote van Albert Einstein is mijn favoriet uit dit boekje, denk ik! Eigenlijk kan ik helemaal niet tekenen, dus ik was blij dat deze boom (met een tutorial van Google) wel goed gelukt was. Verder zie je vooral veel quotes. Ik vind het leuk om een afwisseling te hebben tussen quotes die onder elkaar geschreven zijn, en quotes die ik op een speciale manier heb opgeschreven. Ik vind dat laatste wel heel lastig en het wordt dan nooit helemaal recht, maar dat imperfecte heeft ook wel weer wat!

En dat was het weer voor deze keer! Als ik over een tijdje weer wat pagina's heb gevuld, zal ik wel weer een update doen.

Heb jij veel notitieboekjes? En zo ja, waar gebruik jij ze voor?

12 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee zo'n boekje! Ik ben benieuwd naar je volgende update! Zelf gebruik ik ook notitieboekjes voor het maken van een weekschema voor het avondeten, what-to-do lijstjes etc. etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik heb in m'n notitieboekje ook quotes maar dan gewoon als plaatjes.

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk idee, mooie foto's en quotes! Ik heb heel veel notitieboekjes, ik heb er altijd één bij me op mijn bureau of in bed. Voor het slapengaan heb ik ineens allemaal ideeën en dan schrijf ik ze gelijk op :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof om te zien, de travel wishlist is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk om te zien! Ik heb er het geduld niet voor helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. OJAAA dit is zo leuk om te zien :D Ik hou ook van mijn kleine notitieboekje van de HEMA, maar als hij vol is wil ik ook graag zo eentje als jij hebt. Die zijn mooi <3
  Liefs, Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 7. AHW I like your Moleskine! Wat heb je een prachtige blog! Leuke posts en lay-out. :) Ik volg je, eigenlijk al een tijdje hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hou van de quotes van Einstein :) En ja ik heb zeker een liefde voor notitieboekjes en Moleskine!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om te zien dat je zo enthousiast bent over Moleskine notitieboekjes.

  En mooie teksten!

  Hartelijke groet,

  Peggy Simons

  BeantwoordenVerwijderen