Nieuwe laarsjes


\Een heel jaar lang loop ik al op All Stars rond. Met uitzondering van de dagen waarop het vriest, dan draag ik mijn oude Puma's. Ik denk dat 90% van jullie wel All Stars of Vans heeft, en dus wel begrijpt wat daar na een jaar mee gebeurt. Ze zakken in, worden vies en in het ergste geval gaat de zool los (dat is bij mij nog niet gebeurd). Mijn tweede paar sneakerzooltjes is alweer helemaal versleten en mijn All Stars zijn, mede door de broodafdeling, enigszins groen geworden. Oké, you get my point: ze waren dringend aan vervanging toe.

Ik heb al sinds groep acht elk jaar een nieuw paar All Stars, en ik hou van ze. Met zooltjes erin lopen ze heerlijk en je kunt ze overal bij aan. Normaal heb ik ze van maart tot oktober aan, maar vorig schooljaar mocht ik in december al nieuwe. Vervolgens kon ik geen leuke andere schoenen vinden, dus heb ik er het hele jaar op rondgelopen. Eigenlijk kan dat écht niet, want All Stars zijn slecht voor je voeten. Dus noodgedwongen ging ik afgelopen zaterdag nieuwe schoenen kopen. Ik wilde geen sneakers (al moet ik wel sneakers, voor Berlijn. De vorige keer liep ik gemiddeld 10 kilometer per dag op mijn trouwe All Stars en dat is dus geen aanrader), dus dan blijven in dit seizoen laarsjes over. We zijn wel langs tien schoenenwinkels geweest, en uiteindeljk vond ik deze bij de Sacha. Ik blijf All Stars de allerleukste schoenen ever vinden, maar deze vind ik ook leuk! Ze zijn wel weer typisch Lisa, zonder studs of franjes of patroontjes, maar wel met nét iets extra's. Ik ben wel bang dat ze vies worden, ook al heb ik ze ingespoten, dus naar mijn werk mag ik nog lekker mijn vertrapte schoenen aan. Ik vind alleen wel dat mijn voeten er groot uitzien, maar dat zit volgens iedereen tussen mijn oren. Normaal heb ik maat 39 en dit is maat 38. Ik denk dat de kleur het beste overeenkomt met die op de laatste foto.Ik ben blij met mijn laarsjes! Ik denk dat ik hier tot april wel mee kan doen, en dan in het najaar weer. Tussendoor blijf ik stiekem toch denken over welke kleur All Stars ik dit jaar zal nemen. Het spijt me laarsjes, dat jullie niet mijn eerste keuze zijn.

10 opmerkingen:

 1. Haha, ik ken het! Ik heb ook al vele paren All Stars versleten! Maar wauwie, die laarsjes zijn wel heel leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Huh ik had nog meer getypt maar dat heeft hij niet verstuurd.. Nou ja ik wilde nog zeggen dat heel veel mensen denken dat ze grote voeten krijgen in bepaalde schoenen, maar dat is totaal niet het geval hoor! Xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuk!! Vooral de kleur! Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh wat een leuke laarsjes, en de foto's die je ervan gemaakt zijn zijn ook héél mooi! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waaaah tof, ook helemaal Lisa vind ik :D

  BeantwoordenVerwijderen