Een zomerse Pull and Bear-shoplogDat de gemiddelde temperatuur vier graden boven nul is, betekent nog niet dat we geen zomerkleren mogen kopen! Want wat nou als het opeens wel 30 graden wordt? En bovendien is luchtige shirtjes en leuke shortjes kopen een véél leukere bezigheid dan die dikke wintervesten. Zaterdag ging ik met mijn moeder naar Rotterdam om mijn nieuwe favoriete winkel te bezoeken: Pull & Bear! Ik kan daar op één of andere manier veel beter slagen dan bij H&M, waar alles het voor mij gewoon net niet is. Inmiddels heb ik er dan ook al 10 kledingstukken van, en van H&M maar vijf (exclusief basics). En dat terwijl de dichtstbijzijnde H&M wél op 10 minuten fietsafstand zit. Goed, genoeg gekletst: op naar de shoplog!

Ik kocht twee shirtjes, twee shortjes en een dunne trui die ik op zich nu ook al aan zou kunnen. Ik ben dus goed geslaagd, en als het zomer begint te worden ben ik er in elk geval klaar voor, haha.


Allereerst dus deze twee shirts. Ik heb eigenlijk nauwelijks T-shirts en vind het sowieso wel fijner om gewoon hemdjes aan te trekken, maar naar school voel ik me toch comfortabeler in T-shirts. Bovendien verbrand ik snel, dus dan is dit sowieso wel beter. Het linkershirt kon ik écht niet laten liggen, zo leuk met die uil! Ik ben alleen wel bang dat hij snel kapot gaat, dus ik moet er wel voorzichtig mee zijn. Normaal vind ik quotes op T-shirts niet mooi, maar bij deze was het niet zo storend. En het kleurtje is gewoon lekker vrolijk!


Dan kocht ik ook nog een trui. Of nou ja, een trui kun je dit eigenlijk niet noemen. Het is een beetje een kruising tussen een shirt en een trui. Zulke dingen vind ik altijd fijn om te hebben! De kleur kan ik niet zo goed beschrijven, het zit een beetje tussen oudroze en koraal in. Ik vind hem in elk geval erg leuk met die streepjes en hij staat ook mooi. Ik heb al een shirtje met vergelijkbare dikte en zoiets is gewoon erg lekker naar school, aangezien het daar nogal warm kan zijn.


Als laatste kocht ik twee shorts. Een groene, want ik hou van groen, en een jeansshort. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik nog geen jeansshorts had die ik ook echt aan kon buiten de vakantie. Volgens mij was ik echt de allerlaatste persoon op aarde zonder ripped jeansshort, maar goed, ik heb er nu een!

Laat de zomer maar komen!

En dat waren mijn aankopen! Ik ben in elk geval klaar voor de zomer (of nou ja, ik heb nog een zomerjas en bikini nodig maar dat is altijd zo'n gedoe!). Nu is het alleen nog afwachten of die zomer überhaupt wel komt... 

Ben jij al begonnen met het kopen van leuke dingen voor de zomer?

7 opmerkingen:

 1. Het spijkerbroekje vind ik leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het spijkerbroekje ook heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke dingen heb je gekocht zeg! Vind de shortjes super leuk en het witte uilenshirt! :D
  Pull & Bear vind ik ook echt een geweldige winkel... ze moeten er meer openen in Nederland! Ga er nu eigenlijk alleen maar heen als ik op vakantie ben :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahhh wat een leuke aankopen!
  Pull & Bear is zo geweldig hé. (:
  Het mag onderhand wel wat beter weer worden..

  BeantwoordenVerwijderen